Στείλτε μας στο foxy@foxyhellas.gr, και στο inbox στη σελίδα μας στο FB, μια ψηφιακή φωτογραφία από κάτι που σας φτιάχνει τη διάθεση και σας στέλνουμε δωροεπιταγή 3 ευρώ για να τη χρησιμοποιήσετε σε online παραγγελία προϊόντων Foxy (μέσω του site μας).

Όλες οι παραγγελίες που θα γίνουν με τη χρήση της ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗΣ θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα TABLEΤ ZTE E8QL 4G.

Τεχικά χαρακτηριστικά του tablet:                                                                                   Διαγωνισμοί Foxy

 • Οθόνη 7.9” IPS
 • Επεξεργαστής Quad-Core Cortex A7 1.0 GHz
 • Μνήμη 1 GB RAM / 8 GB εσωτερική μνήμη
 • Λειτουργικό Android

 Όροι χρήσης

 1. Η συγκεκριμένη ενέργεια ισχύει από τις 31 Μαΐου 2017 έως τις 30 Ιουνίου 2017.
 2. Η ηλεκτρονική κλήρωση θα γίνει την 1η Ιουλίου 2017, στα γραφεία της εταιρείας Libo Care AE, Ομήρου 20, Χαλάνδρι, τηλ.: 210.6846654.
 3. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι ηλικίας άνω των 18 ετών.
 4. Οι συμμετέχοντες πρέπει να διευκρινίζουν αν επιθυμούν να δημοσιοποιήσουμε το όνομά τους στο site ή στη σελίδα στο Facebook των Foxy, σε περίπτωση που κερδίσουν. Σε αντίθετη περίπτωση, παρακαλούμε, να μας αποσταλεί ψευδώνυμο.
 5. ΟΛΟΙ όσοι στέλνουν φωτογραφία, κερδίζουν δωροεπιταγή.
 6. Η χρήση της ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗΣ ισχύει ΜΟΝΟ για online παραγγελίες από 30 ευρώ και άνω.
 7. Σε κάθε παραγγελία μπορεί να γίνει χρήση ΜΟΝΟ ΜΙΑΣ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗΣ.
 8. Η εταιρεία Libo έχει το δικαίωμα να κάνει χρήση των φωτογραφιών στη σελίδα των χαρτικών Foxy στη σελίδα μας στο FB ή όπου αλλού.

Ο φίλος μας Γεώργιος Σδράκας είναι ο τυχερός που κληρώθηκε για να πάρει το tablet, το δώρο μας στον διαγωνισμό “Φωτογραφίζεις την καλή διάθεσή σου”.

Οι συμμετοχές στον διαγωνισμό μας ήταν εκατοντάδες και οι φωτογραφίες σας όλες υπέροχες. Σας ευχαριστούμε.

 

Ακολουθείτε μας, έρχονται και νέοι διαγωνισμοί!