Προσφορές

Η νέα φθινοπωρινή προσφορά Foxy είναι γεγονός! Παραγγέλνετε online 1 συσκευασία χαρτί υγείας Mega (12 ρολά) + 1 συσκευασία χαρτί κουζίνας Asso Ultra (2 ρολά), και σας κάνουμε δώρο 1 συσκευασία χαρτί υγείας Seta (6 ρολά).

ΔΩΡΟ τα έξοδα αποστολής! 

Η προσφορά ισχύει έως και τις 15 Ιανουαρίου 2020.

**H παρούσα προσφορά αφορά στη συσκευασία Seta των 6 ρολών.


Χαρτί υγείας Mega

Το 2φυλλο χαρτί υγείας Foxy MEGA είναι φτιαγμένο από 100% καθαρή κυτταρίνη, και μάλιστα με ειδική επιλογή από κυτταρίνη, ώστε να συνδυάζει απαλότητα και Megaμεγάλη αντοχή.

Το χαρτί υγείας Foxy MEGA διαθέτει ένα διακριτικό παστέλ decor, ενώ στην κάθε συσκευασία υπάρχουν ανάμεικτα ρολά -άλλα είναι διακοσμημένα με φυλλαράκια και άλλα με λουλούδια βιολέτας.

Διατίθεται σε μεγάλη συσκευασία (12 ρολά) και σε μικρή συσκευασία (4 ρολά).

Κάθε ρολό Foxy MEGA αποτελείται από 500 φύλλα χαρτιού και έχει συνολικά 60 μέτρα μήκος, γι’ αυτό και διαρκεί 2½ φορές περισσότερο από ένα κανονικό ρολό υγείας.

Asso UltraΧαρτί κουζίνας Asso ULTRA

Το ASSO ULTRA έχει 1 παραπάνω φύλλο (3φυλλο) από τα κοινά χαρτιά κουζίνας, για καλύτερα αποτελέσματα. Έτσι επιτυγχάνουμε μεγαλύτερη απορροφητικότητα χωρίς να χρειαζόμαστε περισσότερη ποσότητα προϊόντος.

Tο πατενταρισμένο σύστημα Superabsorbent Vortex από τη Foxy, το καθιστά υπερ-απορροφητικό και εξαιρετικά ανθεκτικό.

Όπως όλα τα Foxy χαρτιά κουζίνας είναι κατάλληλο για την επαφή µε τα τρόφιμα. Ανεξάρτητες εργαστηριακές δοκιμές, πιστοποιημένες από το ιταλικό Υπουργείο Υγείας, το επιβεβαιώνουν.

 

Χαρτί υγείας Seta

Το ανθρώπινο δέρμα και ορισμένες περιοχές του σώματός μας είναι από τη φύση τους ευαίσθητα.Seta

Το χαρτί υγείας Seta της Foxy έχει φυσιολογικό pH που σέβεται το δέρμα και τις ευαίσθητες περιοχές του σώματος. Αυτό πιστοποιούν και οι δοκιμές που έγιναν στα εργαστήρια της Δερματολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας.

Κάθε ρολό Foxy Seta έχει άρωμα πούδρας στο εσωτερικό χαρτόνι (όχι στο χαρτί!).

Είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια.