Κερδίστε ένα σερβίτσιο πιάτων

Μπαίνετε στην κλήρωση με κάθε παραγγελία του πακέτου χαρτικών του διαγωνισμού

Παραγγείλτε τώρα το πακέτο χαρτικών Foxy του διαγωνισμού. Με κάθε παραγγελία σας, συμμετέχετε αυτόματα στην κλήρωση που θα γίνει τον Μάιο. Κάθε νέα παραγγελία του πακέτου του διαγωνισμού σημαίνει μία ακόμη συμμετοχή σας στην κλήρωση!

Κερδίζετε ένα σερβίτσιο πιάτων

Κάθε ένας από τους 30 τυχερούς της κλήρωσης θα κερδίσει ένα σερβίτσιο πιάτων 18 τεμαχίων: 6 ρηχά, 6 βαθιά και 6 πιάτα φρούτου. Μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα από ένα σερβίτσια αν παραγγείλετε το πακέτο του διαγωνισμού πολλές φορές.

Πώς συμμετέχετε στον διαγωνισμό

Το πακέτο που παραγγέλνετε online για να μπείτε στην κλήρωση περιλαμβάνει:

Το πακέτο χαρτικών Foxy του διαγωνισμού κοστίζει 29 ευρώ. Σας κάνουμε δώρο τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας σας!

Όροι και προϋποθέσεις

  1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι άνω των 18 ετών κάτοικοι της Ελλάδας.
  2. Ο διαγωνισμός “Παραγγείλτε το πακέτο του διαγωνισμού και κερδίστε ένα σερβίτσιο πιάτων” αρχίζει την Κυριακή 11 Απριλίου 2021 και ολοκληρώνεται την Τρίτη 11 Μαΐου 2021.
  3. Με κάθε παραγγελία του πακέτου χαρτικών Foxy του διαγωνισμού, μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση για ένα σερβίτσιο πιάτων. Κάθε νέα παραγγελία του πακέτου, σας εξασφαλίζει άλλη μία συμμετοχή στην κλήρωση.
  4. Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 13 Μαΐου 2021, στα γραφεία της εταιρείας Libo Care AE, Ομήρου 20, Χαλάνδρι, τηλ. 210 68 46 654.
  5. Τα ονόματα των τριάντα (30) τυχερών που θα κερδίσουν από ένα σερβίτσιο πιάτων, θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο Facebook.
  6. Το δώρο είναι προσωπικό και οι συμμετέχοντες δεν έχουν το δικαίωμα ανταλλαγής του με χρήματα ή αντικαταστατά πράγματα.
  7. Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό πρέπει να διευκρινίζουν αν επιθυμούν να δημοσιοποιήσουμε το όνομά τους στο site μας ή στη σελίδα των Foxy στο Facebook, σε περίπτωση που κερδίσουν. Σε αντίθετη περίπτωση, παρακαλούμε να μας δώσετε ένα ψευδώνυμο όταν επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε την online παραγγελία του πακέτου του διαγωνισμού.
  8. Τα σερβίτσια θα αποσταλούν στη διεύθυνση που θα μας υποδείξουν οι νικητές.
  9. Τα έξοδα αποστολής των σερβίτσιων επιβαρύνουν την Libo Care AE, στους προορισμούς όπου η Γενική Ταχυδρομική έχει ανταπόκριση.