Προσφορές

Συνεχίζει να “τρέχει” όλο το καλοκαίρι η σούπερ προσφορά Foxy που ξεκίνησε στα τέλη Απριλίου και αγκαλιάστηκε από πολλούς! 

Παραγγέλνετε online 1 πακέτο χαρτί υγείας Μega (=12 ρολά) και σας κάνουμε δώρο 1 πακέτο χαρτί υγείας Cotton (=4 ρολά). ΔΩΡΟ τα έξοδα αποστολής! 

Η προσφορά ισχύει έως και τις 31 Αυγούστου 2019.

Πρόκειται για δύο ιδιαίτερα προϊόντα της οικογένειας των Foxy, μία ιδιαίτερη προσφορά για εσάς!


Χαρτί υγείας Mega

Το 2φυλλο χαρτί υγείας Foxy MEGA είναι φτιαγμένο από 100% καθαρή κυτταρίνη, και μάλιστα με ειδική επιλογή από κυτταρίνη, ώστε να συνδυάζει απαλότητα και Megaμεγάλη αντοχή.

Το χαρτί υγείας Foxy MEGA διαθέτει ένα διακριτικό παστέλ decor, ενώ στην κάθε συσκευασία υπάρχουν ανάμεικτα ρολά -άλλα είναι διακοσμημένα με φυλλαράκια και άλλα με λουλούδια βιολέτας.

Διατίθεται σε μεγάλη συσκευασία (12 ρολά) και σε μικρή συσκευασία (4 ρολά).

Κάθε ρολό Foxy MEGA αποτελείται από 500 φύλλα χαρτιού και έχει συνολικά 60 μέτρα μήκος, γι’ αυτό και διαρκεί 2½ φορές περισσότερο από ένα κανονικό ρολό υγείας.

 

Χαρτί υγείας Cotton

Το χαρτί υγείας Foxy Cotton αποτελεί μια πραγματική καινοτομία. Με τα 5 φύλλα του, προσφέρει ένα ασύγκριτο επίπεδο απορροφητικότητας, αντοχής και συνοχής.

Πραγματικές βαμβακερές ίνες έχουν προστεθεί στο χαρτί για να σας δώσουν μοναδική αίσθηση απαλότητας και καθαρότητας.

Το “King Size” μέγεθός του (30% μεγαλύτερο από τα συνηθισμένα χαρτιά) σε συνδυασμό με τη βαμβακερή του υφή, κάνει ξεχωριστή την εμπειρία Foxy Cotton: πιάνουμε στα χέρια μας ένα χαρτί που διαφέρει από όλα τα άλλα χαρτιά υγείας.

Το κεντρικό “κέντημα” του κάθε φύλλου υποδηλώνει ότι δεν είναι απαραίτητο πλέον να “διπλώνετε” το χαρτί: ένα φύλλο είναι αρκετό, τουλάχιστον για τις περισσότερες χρήσεις.