Τα FOXY από την Libo Care A.E.

Η ελληνική εταιρεία Libo Care A.E., που εξειδικεύεται στα θέματα των βρεφικών πανών και των πανών ακράτειας από το 1985, φέρνει στην ελληνική αγορά τα FOXY. Πρόκειται για την σειρά προϊόντων από χαρτιά υγείας, χαρτοπετσέτες, χαρτιά κουζίνας και χαρτομάντιλα.Τα FOXY παρασκευάζονται αξιοποιώντας την υψηλότερη και καθαρότερη ποιότητα χαρτιού και πρώτων υλών, στις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις, κάτω από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Είναι προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και μέγιστης αξιοπιστίας, που παρασκευάζονται με τις πιο σύγχρονες και τις πιο φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους, πιστοποιημένες κατά τα αντίστοιχα πρότυπα ποιότητας, ασφάλειας περιβάλλοντος και ασφάλειας στην εργασία, ISO 9001, ISO 14001, Ecolabel, FSC και PEFC, από τη πρώτη ύλη μέχρι το τελικό προϊόν.

Η εταιρεία Libo Care και τα προϊόντα της έχουν κερδίσει μια σοβαρή θέση στην αγορά, καθώς έχει πυξίδα της την άριστη ποιότητα. Έχει δημιουργήσει μία σχέση με τους καταναλωτές αμοιβαίας εμπιστοσύνης, εντελώς προσωπική.

Στη Libo Care είμαστε στη διάθεση των πελατών μας κάθε στιγμή, για να εξυπηρετήσουμε άμεσα και να δώσουμε τις πιο κατάλληλες λύσεις και στον τομέα των χαρτικών, οικιακής και επαγγελματικής χρήσης.