Χαρτιά Κουζίνας

Χαρτί κουζίνας Love the Bee

Έχει 2 φύλλα που είναι παχύτερα και σταθερότερα από τα κανονικά, για ανώτερη απόδοση. Το φυσικά λευκό, όπως και σε όλα τα προϊόντα Foxy, επιτυγχάνεται χωρίς προσθήκη χημικών λεύκανσης. Είναι εγγυημένο για την επαφή με τα τρόφιμα.

Χαρτί κουζίνας Asso ULTRA

Λόγω του πατενταρισμένου συστήματος Super absorbent Vortex από τη Foxy, το χαρτί κουζίνας ASSO ULTRA είναι υπερ-απορροφητικό και εξαιρετικά ανθεκτικό. Πρόκειται για ένα μοναδικό χαρτί κουζίνας με χαρούμενη διακόσμηση.

Χαρτί κουζίνας Cartapaglia (Σταχοχαρτί)

Χαρτί κουζίνας από στάχυα σιταριού, κατάλληλο για την επαφή με τα Τρόφιμα. Έχει τεράστια αντοχή και απορροφητικότητα. Κατάλληλο και για ΟΛΕΣ τις χρήσεις του χαρτιού κουζίνας. Πιστοποιημένο από το ιταλικό υπουργείο Υγείας.

Χαρτί κουζίνας Mega Super

Το χαρτί κουζίνας που κάνει οικονομία καθώς διαρκεί διπλάσιο χρόνο από τα κανονικά χαρτιά κουζίνας. Είναι έξτρα απορροφητικό, υψηλής αντοχής και ανταπεξέρχεται σε κάθε δύσκολη δουλειά.

Χαρτί κουζίνας Asso ΛΕΥΚΟ

Είναι το φυσικό, λευκό χαρτί κουζίνας, για όσους προτιμούν τα µη διακοσμημένα. Το λευκό του χρώμα επιτυγχάνεται χωρίς χημικά λευκαντικά. Πολύ ανθεκτικό, πολύ απορροφητικό. Πιστοποιημένο από το ιταλικό υπουργείο Υγείας.

Χαρτί κουζίνας Tornado

Πρόκειται για ένα extra ανθεκτικό χαρτί κουζίνας για όλες τις χρήσεις του νοικοκυριού. Είναι βολικό, πρακτικό και πολύ οικονομικό, καθώς το 1 ρολό ισοδυναμεί µε 6 ρολά κανονικού χαρτιού κουζίνας.