Χαρτομάντιλα

Χαρτομάντιλα Cotton κουτί

Ιδιαίτερα μαλακά και ευχάριστα στην αφή, με πολύτιμες ίνες βαμβακιού. Πολύ απορροφητικά και ανθεκτικά. Ιδανικά για ντεμακιγιάζ. Μοναδικά για την βελουδένια επιδερμίδα των παιδιών. Ξεχωριστή εκλεπτυσμένη μπορντούρα.

Χαρτομάντιλα Mega κουτί

Τα χαρτομάντιλα Mega της Foxy αντιπροσωπεύουν τον σωστό συνδυασμό απαλότητας και αντοχής. Τα 200 κομμάτια που περιέχει το κάθε κουτί προσφέρονται για πρακτική και οικονομική χρήση. Σε 4 όμορφες συσκευασίες.

Χαρτομάντιλα Cotton

Τα χαρτομάντιλα που παρασκευάζονται από ίνες βαμβακιού. Υγιεινά και απαλά. Δεν ερεθίζουν το δέρμα. Πολύ ανθεκτικά. Δεν τρίβονται. Με διακριτική floral διακόσμηση.

Χαρτομάντιλα Sollievo (Aνακούφιση)

Εμπλουτισμένα µε Βάλσαμο και Βιταμίνη Ε για να ανακουφίζουν και να προστατεύουν από τον ερεθισμό της μύτης. Είναι υγιεινά, ιδιαίτερα ανθεκτικά, πολύ απαλά και δεν αφήνουν χνούδι. Δεν τρίβονται. Με διακριτική floral διακόσμηση.

Χαρτομάντιλα Ipoallergenici

Υποαλλεργικά. Πιστοποιημένα και κατάλληλα για το πιο ευαίσθητο δέρμα. Δεν αφήνουν χνούδι και είναι πολύ ανθεκτικά ενώ δεν τρίβονται. Με διακριτική floral διακόσμηση.

Χαρτομάντιλα Cream

Φίνα, υποαλλεργικά χαρτομάντιλα, με ιδιαίτερο άρωμα καθαριότητας. Πολύ απαλά, έξτρα απορροφητικά και ανθεκτικά. Κατάλληλα για τα πιο ευαίσθητα δέρματα. Κλινικές έρευνες το επιβεβαιώνουν.

Χαρτομάντιλα Ciao

Τα χαρτομάντιλα Ciao της Foxy είναι υγιεινά, απαλά και πολύ ανθεκτικά, δεν τρίβονται και δεν ερεθίζουν το δέρμα. Κλινικές έρευνες το επιβεβαιώνουν. Είναι γκοφραρισμένα με διακριτικό λουλουδάτο σχέδιο. Διατίθενται σε κομψό πακέτο πολλαπλών ανοιγμάτων.