Χαρτιά Υγείας

Χαρτί υγείας Love the Bee

Έχει 2 φύλλα μεγάλης περιεκτικότητας, δηλαδή παχύτερα από τα κανονικά. Η ειδική επεξεργασία με την οποία είναι κατασκευασμένο δίνει στο χαρτί μια ανώτερη απαλότητα. Έχει μοναδικό ανάγλυφο σχέδιο. Κάθε ρολό είναι 27 μέτρα.

Χαρτί υγείας Bouquet

Το Bouquet είναι το µόνο χαρτί υγείας που διατίθεται σε 3 αποχρώσεις (ροζ, πράσινο, μπλε) και σε 3 αρώματα. Χωρίς χρωστικά και χημικά!

Χαρτί υγείας Camilla

3φυλλο, με άρωμα και διακόσμηση εμπνευσμένα από λουλούδια χαμομηλιού. Πολύ µεγάλης αντοχής!

Χαρτί υγείας Mega

Κάθε ρολό Foxy MEGA είναι 57,5 μέτρα χαρτί, διαρκεί 2½ φορές περισσότερο από ένα κανονικό ρολό υγείας. Διακοσμημένο με διακριτικό παστέλ decor, με φυλλαράκια και με λουλούδια βιολέτας.

Χαρτί υγείας Cotton

5φύλλο χαρτί που προσφέρει ασύγκριτο επίπεδο απορροφητικότητας, αντοχής και συνοχής. Πραγματικές βαμβακερές ίνες δίνουν μοναδική αίσθηση απαλότητας και καθαρότητας. Πραγματική καινοτομία!

Χαρτί υγείας Quatrefeuilles

4φυλλο χαρτί, συνδυάζει την οικονομία με την αντοχή. Είναι ένα λευκό, μεταξένιο, χαρτί υγείας, εξαιρετικής αντοχής.

Χαρτί υγείας Seta

Το μοναδικό χαρτί υγείας με ουδέτερο pH που σέβεται το δέρμα και τις ευαίσθητες περιοχές του σώματος. Κλινικά δοκιμασμένο. Ενδείκνυται για δέρματα ευαίσθητα, αλλεργικά και για παιδιά. Απαλό σαν πούδρα.

Χαρτί υγείας Super Soft

Συνδυάζει την ποιότητα, την ποσότητα και την πρακτικότητα. Μοναδικά απαλό και διαρκεί 20% περισσότερο από ένα κανονικό ρολό χαρτιού υγείας. Έχει καπιτονέ υφή. Με όμορφο γκοφράρισμα από λουλούδια τουλίπας.