Στην καθημερινότητα τα ζευγάρια καυγαδίζουν για ένα σωρό χαζούς λόγους: Τα ρούχα, τα σεντόνια, το στρώσιμο του κρεβατιού, ο νιπτήρας, τα ξυραφάκια, η οδοντόκρεμα κ.λπ. Ένας ακόμα λόγος είναι το χαρτί υγείας και η τοποθέτησή του στην ειδική θέση του wc.


Ε, ναι… Αν δεν είναι το χαρτί υγείας ένας λόγος για να τσακωθείς, τότε ποιος είναι; Είτε γιατί ο καθένας επιλέγει διαφορετική φορά τοποθέτησης του ρολού υγείας είτε γιατί δεν θυμάται ούτε ο ένας ούτε ο άλλος σχεδόν ποτέ να το αντικαταστήσει όταν τελειώνει. Όπως και να ‘χει, το χαρτί υγείας είναι ο πλέον αγαπημένος λόγος για να ανάψουν τα αίματα στα ζευγάρια.

Στο Twittter και στο Instagram υπάρχει σχετικό hashtag (#StupidThingsCouplesFightAbout), όπου πολλά ζευγάρια μπαίνουν και καταθέτουν τις δικές τους ιστορίες και τους δικούς τους χαζούς λόγους για τους οποίους καβγαδίζουν… Μήπως αναγνωρίσετε τον εαυτό σας σε κάποια από τις ιστορίες;

Χαρτιά υγείας Foxy. Γιατί τα αγαπάμε! 

Το βέβαιο είναι ότι η επιλογή χαρτιών υγείας Foxy θα βρει σύμφωνους τους πάντες στο σπίτι. Γιατί τα χαρτιά υγείας Foxy είναι τα πλέον ποιοτικά καθώς παρασκευάζονται από 100% καθαρή κυτταρίνη, χωρίς χημική λεύκανση. Είναι υδατοδιαλυτά, απαλά και εξαιρετικά ανθεκτικά. Είναι κατάλληλα για όλη την οικογένεια.